Προσθαφαιρέσεις προέκυψαν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΡΑ, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Παρελθόν από τις τάξεις των «ερυθρόλευκων» αποτελεί ο Χρήστος Λυμπερόπουλος, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους και ο έμπειρος επιθετικός είναι τυπικά ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της αθλητικής του σταδιοδρομίας.
Ταυτόχρονα οι Αφαντενοί, ενίσχυσαν το έμψυχο δυναμικό τους, καθώς απέκτησαν τον Μηνά Φιάμπολη. Ο πολυσύνθετος μέσος στα τελευταία δύο χρόνια έμενε στην Αυστρία όπου αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες και πλέον επέστρεψε στο νησί μας, με την ΑΕΡΑ να τον εντάσσει στις τάξεις της.
Οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν το διαζύγιο με τον Λυμπερόπουλο και την μετεγγραφή του Φιάμπολη με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Λυμπερόπουλο. Επίσης, ανακοινώνουμε την απόκτηση του Μηνά Φιάμπολη, τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».
Τώρα όσον αφορά στον Βραζιλιάνο επιθετικό που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας, όπως είχε αποκαλύψει η «δσπορ», τελικά δεν θα αποκτηθεί από την ΑΕΡΑ, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του και δεν μπορεί να εκδοθεί δελτίο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ