ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ορφέας: Επέστρεψε ο Δραγατάκης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΡΦΕΑΣ

Στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού του ενόψει της συνέ­χειας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας και την μάχη για την εξα­σφά­λιση της παρα­μο­νής, προ­χώ­ρησε ο Ορφέας.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» της πόλης μας μετά από την μετεγ­γραφή του μέσου Σπύρου Τσακ­μα­κίδη, ολο­κλή­ρω­σαν και την μετεγ­γραφή του τερ­μα­το­φύ­λακα Φώτη Δρα­γα­τάκη από την Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.

Ο νεαρός γκολ­κί­περ συνα­ντή­θηκε με την διοί­κηση του Ορφέα και συμ­φώ­νησε να επι­στρέ­ψει στις τάξεις του συλ­λό­γου, την φανέλα του οποίου φόρεσε και στην περα­σμένη αγω­νι­στική περίοδο.

Η ομάδα της πόλης μας επι­ση­μο­ποί­ησε την μετεγ­γραφή με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχά­ρι­στη θέση να ανα­κοι­νώ­σει την από­κτηση του τερ­μα­το­φύ­λακα Φώτη Δρα­γα­τάκη που στο πρώτο μισό της αγω­νι­στι­κής περιό­δου αγω­νί­στηκε στην ομάδα της Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.

Τον καλω­σο­ρί­ζουμε στην οικο­γέ­νεια του Α.Ο. Ορφέας και του ευχό­μα­στε καλή σεζόν με υγεία».

Να σημειώ­σουμε ότι οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» με την από­κτηση του Δρα­γα­τάκη κάλυψαν το κενό που είχε προ­κύ­ψει στο ρόστερ τους από την λύση της συνερ­γα­σίας με τον Πανα­γιώτη Καστα­νάκη.

Τέλος, να ανα­φέ­ρουμε ότι σύμφωνα με τις πλη­ρο­φο­ρίες της «δσπορ», ο Ορφέας θα κινηθεί για να ενι­σχύ­σει κι άλλο το έμψυχο δυνα­μικό του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.