ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15χρονος βίασε 10χρονη τσιγγανοπούλα!

Δαμιανός Αθανασίου 2 λεπτά ανάγνωση
Καρακόνερο τσιγγάνοι

Ποι­νι­κές διώ­ξεις για βια­σμό και απο­πλά­νη­ση ανη­λί­κου από κοι­νού άσκη­σε ο Ει­σαγ­γε­λέ­ας Υπη­ρε­σί­ας, σε τρείς αθίγ­γα­νους, εκ των οποί­ων ο ένας ανή­λι­κος, που φέ­ρο­νται να συ­νήρ­γη­σαν για να έρθει σε εξώ­γα­μη συ­νου­σία ο τε­λευ­ταί­ος με ένα 10χρονο παιδί!

Κα­τη­γο­ρού­με­νοι στην υπό­θε­ση είναι ει­δι­κό­τε­ρα ένας 21χρο­νος, μια 38χρονη και ένας 15χρο­νος, που συ­νε­λή­φθη­σαν από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες της 26ης Δε­κεμ­βρί­ου 2015.

Πιο συ­γκε­κρι­μέ­να περί ώραν 19.30 της 25ης Δε­κεμ­βρί­ου 2015 ενη­με­ρώ­θη­κε η άμε­σος δράση για επει­σό­διο με­τα­ξύ αθιγ­γά­νων στον κα­ταυ­λι­σμό του Κο­ρα­κό­νε­ρο.

Στο ση­μείο έσπευ­σαν αστυ­νο­μι­κοί και ενη­με­ρώ­θη­καν από την 41χρονη μη­τέ­ρα της 10χρο­νης ότι η κόρη της βιά­σθη­κε και κρα­τεί­ται πα­ρά­νο­μα σε πα­ρά­πηγ­μα στον κα­ταυ­λι­σμό.

Η μη­τέ­ρα οδή­γη­σε τους αστυ­νο­μι­κούς στο πα­ρά­πηγ­μα και πα­ρέ­λα­βε από τους δύο ενή­λι­κους κα­τη­γο­ρού­με­νους την κόρη της.

Η μη­τέ­ρα κα­τέ­θε­σε ακο­λού­θως ότι η κόρη της είχε βια­σθεί από τον 15χρονο με την συν­δρο­μή των δύο ενη­λί­κων οι οποί­οι την ακι­νη­το­ποί­η­σαν εντός του πα­ρα­πήγ­μα­τος, ενώ υπο­στή­ρι­ξε ότι την εξα­νά­γκα­σαν και σε κα­τα­νά­λω­ση αλ­κο­όλ.

Ακο­λού­θη­σε αστυ­νο­μι­κή επι­χεί­ρη­ση, πα­ρου­σία Ει­σαγ­γε­λι­κού λει­τουρ­γού, και συ­νε­λή­φθη­σαν οι τρείς κα­τη­γο­ρού­με­νοι, ενώ σε έρευ­να στο πα­ρά­πηγ­μα βρέ­θη­καν και κα­τα­σχέ­θη­καν ένα ρόζ μπλου­ζά­κι, ένα μαύρο κολάν, ένα εσώ­ρου­χο, ένα πρά­σι­νο μπλου­ζά­κι, ένα πρά­σι­νο φού­τερ και ένα σε­ντό­νι με ίχνη αί­μα­τος.

Η ανή­λι­κη, τρο­πο­ποιώ­ντας την αρ­χι­κή της κα­τά­θε­ση είπε στους αστυ­νο­μι­κούς ότι δεν ακι­νη­το­ποι­ή­θη­κε από τους δύο ενή­λι­κες, υπο­στη­ρί­ζο­ντας όμως ότι την οδή­γη­σαν και την κλεί­δω­σαν στο πα­ρά­πηγ­μα για να έλθει σε επαφή μαζί της ο 15χρο­νος, ενώ διέ­ψευ­σε ότι την εξα­νά­γκα­σαν να κα­τα­να­λώ­σει αλ­κο­όλ.

Οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι από την άλλη αρ­νή­θη­καν όλα όσα τους απο­δί­δο­νται υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι ο 15χρο­νος θέλει να πα­ντρευ­τεί την 10χρονη και ότι ήλθε σε επαφή μαζί της, με τη συ­ναί­νε­ση της.

Υπο­στη­ρί­ζουν πα­ρα­πέ­ρα ότι ο 15χρο­νος έχει αγα­θές προ­θέ­σεις κι ότι οι γο­νείς της ανή­λι­κης δεν εγκρί­νουν την σχέση τους με απο­τέ­λε­σμα να επι­λέ­ξει να την «κλέ­ψει».

Ισχυ­ρί­στη­καν ακόμη ότι η ανή­λι­κη ήπιε αλ­κο­όλ μόνη της, λόγω του εορ­τα­σμού των Χρι­στου­γέν­νων.

Η σε­ξουα­λι­κή επαφή με τον 15χρονο επι­βε­βαιώ­θη­κε και από εξέ­τα­ση στην οποία υπο­βλή­θη­κε το παιδί από ιατρό του Γε­νι­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου ενώ οι αστυ­νο­μι­κοί έλα­βαν βιο­λο­γι­κό υλικό από τους κα­τη­γο­ρού­με­νους και την 10χρονη το οποίο και θα απο­στα­λεί μαζί με τα ρούχα και το σε­ντό­νι, που κα­τα­σχέ­θη­κε στην Διεύ­θυν­ση Εγκλη­μα­το­λο­γι­κών Ερευ­νών, για ταυ­το­ποί­η­ση.

Οι κα­τη­γο­ρού­με­νοι οδη­γή­θη­καν χθες ενώ­πιον της Ανα­κρί­τριας Υπη­ρε­σί­ας και ζή­τη­σαν προ­θε­σμία για να απο­λο­γη­θούν αύριο Τε­τάρ­τη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.