Αθλητικά

ΕΟΠΕ: Η εγκύκλιος επανεγγραφών και μετεγγραφών φοιτητών για την σεζόν 2022-23

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωση την εγκύκλιο επανεγγραφών και μετεγγραφών φοιτητών για το αγωνιστικό έτος 2022-2023.
Αναλυτικά στην εγκύκλιο αναφέρονται τα ακόλουθα:
«• Όλες οι επανεγγραφές ελεύθερων αθλητών/αθλητριών σε άλλο σωματείο ανεξαρτήτου ηλικίας, γίνονται εντός θερινής ή χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.
• Εφόσον η επανεγγραφή αθλητή/τριας που έχει γεννηθεί έως 31.12.2003 στο ίδιο ή σε άλλο σωματείο υποβληθεί την θερινή μετεγγραφική περίοδο, ο/η αθλητής/τρια έχει δικαίωμα να αποδεσμευθεί από το σωματείο του και να επανεγγραφεί σε άλλο σωματείο την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.
• Εφόσον η επανεγγραφή αθλητή/τριας που έχει γεννηθεί μετά την 1.1.2004 στο ίδιο ή σε άλλο σωματείο υποβληθεί την θερινή μετεγγραφική περίοδο, ο/η αθλητής/τρια έχει δικαίωμα να μετεγγραφεί με συγκατάθεση σε άλλο σωματείο την χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.
• Οι επανεγγραφές αθλητών/αθλητριών, ανεξαρτήτου ηλικίας, στο ίδιο σωματείο, μπορεί να γίνουν οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέχρι τη λήξη της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.
• Οι μετεγγραφές πρωτοετών φοιτητών, γεννηθέντων το έτος 2004 που έχουν εισαχθεί σε Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα της Ελλάδος (εκτός Αττικής όπου πρέπει να είναι σε διαφορετική Περιφέρεια), πραγματοποιούνται έως τις 31.12.2022. Εφόσον στην μετεγγραφή δεν υπάρχει συγκατάθεση του προηγούμενου σωματείου, καταβάλλεται παράβολο, ανάλογα με την κατηγορία που αγωνίζεται το σωματείο που θα μετεγγραφεί. Εάν το προηγούμενο σωματείο δηλώσει ότι δεν υπάρχει οικονομική απαίτηση, τότε δεν καταβάλλεται στην ΕΟΠΕ η αναλογία 20% του προβλεπόμενου παραβόλου, αλλά παράβολο μετεγγραφής 15 €.
• Ελεύθεροι αθλητές/τριες εφόσον είναι πρωτοετείς φοιτητές, γεννηθέντες το έτος 2004 που έχουν εισαχθεί σε Σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε διαφορετική Περιφερειακή Ενότητα της Ελλάδος, μπορούν να επανεγγραφούν σε σωματείο της περιοχής φοίτησής τους, έως τις 31.12.2022 με την προϋπόθεση υποβολής της βεβαίωσης του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος. Το προβλεπόμενο παράβολο της επανεγγραφής αυτής είναι 15 €».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου