ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Βασ. Υψηλάντης εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα στην Κάλυμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
877

Την Κυ­ρια­κή 30.08.2029 ο Βου­λευ­τής Δω­δε­κα­νή­σου Βα­σί­λης Α. Υψη­λά­ντης, Α ‘ Κο­σμή­το­ρας της Βου­λής, θα εκ­προ­σω­πή­σει τον Πρό­ε­δρο της Βου­λής των Ελ­λή­νων στις εκ­δη­λώ­σεις για την επέ­τειο της Ναυ­μα­χί­ας του Γέ­ρο­ντα στην Κά­λυ­μνο. Ο κ. Β. Υψη­λά­ντης θα επι­σκε­φθεί αρ­χι­κά τους Λει­ψούς και στη συ­νέ­χεια την Κά­λυ­μνο.

Εξάλ­λου στις 28.08.2020 συμ­με­τεί­χε στη σύ­σκε­ψη ερ­γα­σί­ας με τους βου­λευ­τές του κυ­βερ­νώ­ντος κόμ­μα­τος, στο Επι­με­λη­τή­ριο Δω­δε­κα­νή­σου στη Ρόδο , όπου κα­τέ­θε­σε συ­γκε­κρι­μέ­νες προ­τά­σεις για την αντι­με­τώ­πι­ση των ζη­τη­μά­των που αντι­με­τω­πί­ζουν οι επαγ­γελ­μα­τί­ες των νη­σιών μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.