Αθλητικά

Επιστροφή Διακοφώτη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

Όταν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αποφάσιζε να ενταχθεί, στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΟ, στο ψηφοδέλτιο των αναπληρωματικών υποψηφίων για την Εκτελεστική Επιτροπή, γνώριζε πως οι πιθανότητες να αδειάσει θέση στο μετέπειτα διοικητικό σχήμα ήταν αυξημένες και ως εκ τούτου, η εκλογή του στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας έμοιαζε με υπόσχεση γρήγορης επιστροφής.
Η τότε επιλογή του προέδρου της ΕΠΣΔ δικαιώθηκε σήμερα, καθώς είναι πλέον και επίσημα μέλος της Ε.Ε., αποκαθιστώντας την εκπροσώπηση του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου στο ανώτατο όργανο διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Ο Παναγιώτης Διακοφώτης κατέλαβε τη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος κηρύχθηκε έκπτωτος λόγω της έκδοσης αμετάκλητου βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.
Υπενθυμίζεται, πως ο επικεφαλής της Ένωσης Δωδεκανήσου διατηρεί παράλληλα τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου