Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Ξανά “ροπαλοφόρος” ο ΜπάμπηςΒασιλώττος

Η αρχή έγινε με τον Φώτη Γεωργίου, ακολούθησε ο Σταμάτης Χατζησάββας και την Τετάρτη ήταν η σειρά του ΜπάμπηΒασιλώττου να προστεθεί στην παρέα των ποδοσφαιριστών, που θα συνεχίσουν να παίζουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο για λογαριασμό του Ηρακλή Μαριτσών.
Ο αρχηγός των “ροπαλοφόρων” προφανώς και αξιολογήθηκε ως ένας από τους αναντικατάστατους από τον προπονητή Κώστα Πάττα, ο οποίος ελπίζει να ακολουθήσουν στον ίδιο δρόμο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού.
Οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς, οι συζητήσεις είναι συνεχείς και είναι βέβαιο πως τις επόμενες μέρες οι ανακοινώσεις θα πυκνώσουν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου