ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει ο Ορφανός και συνεχίζει τις επαφές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Δόξα Ψίνθου

Αλ­λα­γή δε­δο­μέ­νων προ­έ­κυ­ψε στη Δόξα Ψίν­θου, όσον αφορά τον πρό­ε­δρο, Πέτρο Ορ­φα­νό.

Ο έμπει­ρος πα­ρά­γο­ντας αρ­χι­κά είχε εκ­φρά­σει την επι­θυ­μία να απο­χω­ρή­σει από τα κοινά του συλ­λό­γου, εφό­σον δεν βρει άτομα να τον πλαι­σιώ­σουν και να βοη­θή­σουν την ομάδα, αρχής γε­νο­μέ­νης από τη νέα αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο.

Τε­λι­κά ο Πέ­τρος Ορ­φα­νός απο­φά­σι­σε να πα­ρα­μεί­νει ως επι­κε­φα­λής του δ.σ. , καθώς δεν θέλει να αφή­σει την ομάδα στην τύχη της, συν­δυά­ζο­ντας το όνομά του, με εν­δε­χό­με­νες άσχη­μες εξε­λί­ξεις για το σύλ­λο­γο.

Από εκεί και πέρα, σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», ο πρό­ε­δρος της Δόξας έχει συμ­φω­νή­σει μία δύο άτομα, που θέ­λουν να εμπλα­κούν με τα διοι­κη­τι­κά της ομά­δας.

Ωστό­σο θε­ω­ρεί ότι δεν είναι αρ­κε­τά και ότι χρειά­ζο­νται και άλλοι, προ­κει­μέ­νου να ισχυ­ρο­ποι­η­θεί το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο των «βυσ­σι­νί», γι’ αυτό και συ­νε­χί­ζει τις επα­φές, προ­κει­μέ­νου να βρει και άλλα άτομα για να μπουν στο δ.σ.

Ο χρό­νος πιέ­ζει τους Ψιν­θε­νούς, καθώς εκτός από τα διοι­κη­τι­κά θα πρέ­πει σύ­ντο­μα να δρο­μο­λο­γή­σουν τις εξε­λί­ξεις στο θέμα του προ­πο­νη­τή και του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου, που θα βρει το σύλ­λο­γο να «μά­χε­ται» εκ νέου στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», τα διοι­κη­τι­κά θα ξε­κα­θα­ρί­σουν μέχρι τις 9 Ιου­νί­ου, έτσι ώστε στη συ­νέ­χεια οι «βυσ­σι­νί» να στρέ­ψουν όλη την προ­σο­χή τους στα αγω­νι­στι­κά.

Τέλος αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με, ότι αφού ο Πέ­τρος Ορ­φα­νός απο­φά­σι­σε να πα­ρα­μεί­νει στην προ­ε­δρία της Δόξας, προ­τε­ραιό­τη­τά του θα απο­τε­λέ­σει η ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας με τον προ­πο­νη­τή, Μι­χά­λη Μα­νω­λά, καθώς εκτί­μη­σε τη δου­λειά που πα­ρου­σί­α­σε ο έμπει­ρος τε­χνι­κός από τη στιγ­μή που ανέ­λα­βε τις προ­πο­νη­τι­κές τύχες του συλ­λό­γου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.