Συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς σχεδιάζει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με την επιστροφή του από τα Τίρανα όπου βρίσκεται για συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς επικοινώνησε ήδη με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, την οποία ενημέρωσε για την πρόθεσή του.

Παράλληλα, ο κ. Κοτζιάς εντός της ημέρας αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, εξηγώντας τους ότι είναι αναγκαία η συνάντησής τους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό.

Πηγή πληροφοριών: ANT1news.gr

ΝΔ: «Πόρτα» στον Κοτζιά – Ο Μητσοτάκης μπορεί να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για τα εθνικά θέματα

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και είναι θετικός σε ενημέρωση για τα εθνικά θέματα, δεν προτίθεται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Η απάντηση του κ. Κουμουτσάκου είναι πως ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καμία αντίρρηση να ενημερωθεί απευθείας από τον πρωθυπουργό για οποιοδήποτε εθνικό θέμα.

Εφόσον η ενημέρωση γίνει από τον υπουργό Εξωτερικών την επόμενη εβδομάδα, τότε σε αυτή την περίπτωση από πλευράς ΝΔ, θα συμμετέχει ο αρμόδιος τομεάρχης, κ. Κουμουτσάκος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ