Ειδήσεις

Πώς απαντά το Πεντάγωνο στην ενόχληση των Τούρκων για τον “Πυρπολητή” – Θα γίνει και νέα άσκηση στο Αιγαί

άσκηση

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν αντιδρούν με σπασμωδικές κινήσεις», είναι η απάντηση του Πεντάγωνου στην ενόχληση που εξέφρασαν οι Τούρκοι για την άσκηση «Πυρπολητής».

Το Πεντάγωνο επισήμανε και το τρίπτυχο της φιλοσοφίας που διέπουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που είναι η σταθερότητα, η ψυχραιμία και η ετοιμότητα. Μάλιστα, η στρατιωτική ηγεσία υποστήριζε πως αν χρειαστεί θα ενεργοποιηθεί και πάλι η Δύναμη Δ κάνοντας και άλλη τέτοια άσκηση χωρίς να ανακοινωθεί μέρος και ημέρα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.