Το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Οικονομίδειο» έγινε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα σε ομάδες που συγκροτούσαν φίλοι του Γιώργου Δελαπόρτα και φίλοι του Μιχάλη Λυριστή, με την στήριξη της αθλητικής ιστοσελίδας xxsports.org.
Το έσοδα δόθηκαν στην οικογένεια του μικρού Γιωργάκη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με όλους να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο τις άγιες ημέρες.
Η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα του νησιού μας, εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Η συντακτική ομάδα του xxsports.org, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του φιλικού ποδοσφαιρικού παιχνιδιού, με σκοπό την ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιωργάκη.
Η πρωτοβουλία των Μιχάλη Λυριστή και Γιώργου Δελαπόρτα να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες, είναι άξια συγχαρητηρίων .
Ευχαριστούμε την ΕΠΣΔ για την συμβολή της στο παιχνίδι αυτό.
Το ΤΟΔ και τους διαιτητές Φάνη Σακελλαρίδη, Χριστίνα Βούλγαρη και Πολύκαρπο Αναστασόπουλο. Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος για την παραχώρηση του γηπέδου και την βοήθειά της, όπως επίσης το GAZI CLUB και τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στον αγώνα.
Ευχαριστούμε επίσης, τον κόσμο που παραβρέθηκε στις εξέδρες και αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια.
Το ποσό που μαζεύτηκε, είναι αρκετά ικανοποιητικό και ελπίζουμε να δώσει μια μικρή πνοή στην οικογένεια του μικρού γίγαντα. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η ανθρωπιά , η αλληλεγγύη και η βοήθεια που προσφέρει ο καθένας στον διπλανό του, είναι το παν.
Ευχόμαστε καλές γιορτές κι ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλο τον κόσμο με υγεία»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ