Στην απόφαση οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου να διεξαχθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Η γενική συνέλευση της 10ης Ιανουαρίου αναβλήθηκε και Covid-19 επιτρέποντος μεταφέρθηκε για την ημέρα της… γιορτής των ερωτευμένων.
Η απόφαση να καθυστερήσουν οι εκλογικές διαδικασίες και να πάνε για τον Φεβρουάριο έχει να κάνει και με την παράταση της διαδικασίας εισαγωγής και ελέγχου συλλόγων στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. Κάτι που αναμένεται να γίνει κι από άλλες Ομοσπονδίες, καθώς η αθλητική ηγεσία έχει ορίσει τελευταία ημερομηνία τη 14η Μαρτίου.
Αναλυτικά όσα αποφασίστηκαν στην ΕΛΟΚ:
«ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ.Σ.
Μετά από συζήτηση τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα τα ακόλουθα:
Δημοσίευση αποφάσεων του Δ.Σ. και των οικονομικών στοιχειών στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.
Δημοσίευση καταλόγου των Σωματείων – Μελών με Ε.Α.Α.
Δημοσίευση αποτελεσμάτων αγώνων.
Δημοσίευση τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.
ΜΗΤΡΩΟ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ
Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε με 6 θετικές ψήφους καθώς τα υπόλοιπα 5 μέλη του Δ.Σ. διαφώνησαν με την αιτιολογία ότι αυτό το θέμα δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της συγκεκριμένης προσωρινής διοίκησης
Επικαιροποίηση μητρώου εξεταστών Α’ κατηγορίας
Επικαιροποίηση μητρώου εξεταστών Β’ κατηγορίας
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΟΚ
Αποφασίστηκε ομόφωνα να ακυρωθεί η Γενική Συνέλευση της 10/1/2020 για διεξαγωγή εκλογών και οι αρχαιρεσίες να διεξαχθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία COVID-19 καθώς και οι συνεχείς παρατάσεις της διαδικασίας εισαγωγής και ελέγχου συλλόγων στο μητρώο της Γ.Γ.Α. Οι σύλλογοι θα ενημερωθούν με την δημοσίευση της προκήρυξης.
ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Με ομόφωνη απόφαση ανατέθηκε στον πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής Ιωάννη Γιαννέλη και στο μέλος του Δ.Σ. Μάριο Σιταρά να καταθέσουν πρόταση τεσσάρων μελών κοινής αποδοχής για την στελέχωση της Τεχνικής επιτροπής.
ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να ανανεωθεί η σύμβαση του Εθνικού προπονητή Ιωάννη Κανέλλη.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ
Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να διακοπούν οι μη απαραίτητες για την λειτουργία της ΕΛΟΚ τηλεφωνικές συνδέσεις κινητών».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ