Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΡ

Οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Ρόδου από 2018 με την συγκρότηση επιτροπής αγώνα διεκδικούν και μέσω της δικαστικής οδού την μονιμοποίηση τους, αφού καλύπτουν μόνιμες και διαρκείς ανάγκες σε διάφορες υπηρεσίες του δήμου.

Δυστυχώς η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις δομές του Δήμου, όπως και στο νοσοκομείο, προσπαθεί με μπαλώματα να κλείσει τρύπες. Προσλαμβάνει συμβασιούχους με ελάχιστα εργασιακά και μισθολογικά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κατανοώντας το δίκαιο αίτημα τον εργαζομένων στην Κοινωφελή στον Δήμο Ρόδου και κατανοώντας ότι μόνο ο κοινός αγώνας των εργαζομένων μπορεί να φέρει αποτελέσματα, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και καλούμε την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αύριο 28/4/2021 να παραιτηθεί από ένδικα μέσα, ώστε να διευκολυνθεί η δικαίωση τελεσίδικα των εργαζομένων, κατά την προσεχή εκδίκαση της δικαστικής προσφυγής τους.

Ο πρόεδρος                        Η γραμματέας

Μπαρός Χαρίλαος               Αγγέλη Ελένη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου