Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η πρώτη επαφή της Επταμελούς Επιτροπής της Ένωσης Super League 2 και Football League, αποτελούμενης από τον πρόεδρο της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ Απόλλωνα Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, ΓΑΣ Ιάλυσος (Μιχάλης Χατζηνικήτας) και Α.Ο. Τρίκαλα, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Η 7μελής επιτροπή παρέθεσε τους προβληματισμούς της για την επόμενη ημέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στον Υφυπουργό, ο οποίος τους άκουσε και ζήτησε να ακολουθήσει νέα τηλεδιάσκεψη –μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού- όπου θα κατατεθούν πλέον επίσημες προτάσεις για τα μέτρα στήριξης και το αύριο των διοργανώσεων.
Πηγή: soccerplus.gr








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.