Στο νησί του Ιπποκράτη βρίσκεται το τμήμα Τζούνιορ του Κλεάνθη, που θα συμμετέχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Ανταγόρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ροσονέρι»:
«Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου θέλοντας να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στα παιδιά της ακαδημίας του διοργανώνει ταξίδι στην Κω για συμμετοχή σε τουρνουά Junior.
Συγκεκριμένα μετά την απόφαση μας για την διοργάνωση του ταξιδιού επικοινωνήσαμε με την ακαδημία του Ανταγόρα Κω ο οποίος μετά χαράς θα είναι ο οργανωτής του τουρνουά.
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι και ο Ανταγόρας ανήκει και αυτός στο δίκτυο ακαδημιών της Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών. Το τουρνουά είναι φιλικού χαρακτήρα και θα συμμετέχουν οι εξής ακαδημίες.
Π.Α.Σ. Ανταγόρας Κω, Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού, Α.Ε. Κω, Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Ξάνθος Πάτμου και Α.Ο. Αργοναύτες Καλύμνου.
Πιστεύουμε πως τέτοιου είδους εμπειρίες δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν την διαδικασία μιας αποστολής, να καταλάβουν τις υποχρεώσεις τους και να ευχαριστηθούν αυτό που αγαπάνε.
Τέλος, δίνουμε υπόσχεση ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο και για την βελτίωσή μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τον Ανταγόρα και ιδιαίτερα τον Χαράλαμπο Ναβροζίδη για την διοργάνωση και τις υπόλοιπες ακαδημίες για την συμμετοχή».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ