Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν και χθες το απόγευμα πέριξ του άτυπου καταυλισμού μεταναστών στα Σφαγεία μεταξύ ημεδαπών και αλλοδαπών όταν, για άγνωστο ακόμη λόγο, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και απειλήθηκαν επεισόδια.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ που επέβαλαν την τάξη όπως και πρόστιμα στους συγκεντρωθέντες που δεν έφεραν βεβαιώσεις για την μετακίνησή τους, με βάση τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

3 σχόλια στο Νέα επεισόδια στον καταυλισμό μεταναστών

  1. Avatar Ο/Η ELLINAS λέει:

    AΛΛΟΙ 20 ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗΝΙΑ!!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΒΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!Η ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!ΣΕ ΝΑΡΚΟΣΗ Ο ΛΑΟΣ!!

  2. Avatar Ο/Η M λέει:

    70 ΔΕΡΝΑΝΕ 4 ΡΟΔΙΤΕΣ!!ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΥΜΕΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΗΜΑΤΑ!! ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΗΜΑΝΙ!

  3. Avatar Ο/Η Έλληνας πολίτης λέει:

    Στην αρχαία Κάμειρο όμως που βγήκανε οι λαθρομετανάστες 05:45 το λιμενικό και η αστυνομία ενημερώθηκαν αμέσως αλλά από το σημείο που έμειναν όσοι έμειναν γιατί μια ομάδα έφυγε προς το βουνό και αποκλείετε να τους βρήκαν, λεωφορείο μάζεψε τους εναπομείναντες 13:00 το μεσημέρι, κάποιος με κουστούμι θα μας εξηγήσει γιατί; η θα γίνει γαργαρα το θέμα; Τι μας κουβάλησαν από απέναντι δεν θα μάθουμε ποτέ!!!!!!!!!!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ