Τοπικές Ειδήσεις

“Η σχέση της συμμαχίας Μαχαιρίδη-Γλυνού με την αλήθεια και την διαφάνεια, κρίθηκε και από το Ελεγκτικό Συνέδριο” 

Απάντηση Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας στη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”

Η συμμαχία της εμπάθειας και της συκοφαντίας, που κοροϊδεύει τους πολίτες ακόμα και για τις πολιτικές στηρίξεις της, εκπροσωπεί επάξια μόνο το ψέμα

 Ο μεγαλύτερος τρολ λογαριασμός στην ιστορία της πολιτικής, το ανώνυμο, απρόσωπο Γραφείο Τύπου της συμμαχίας του ψέματος, της εμπάθειας και του παρελθόντος, νομίζει ότι μπορεί κρυμμένο πίσω από την ανωνυμία του να συκοφαντεί και να παραπλανεί.

Στον διαγωνισμό των LED, αποκαλύφθηκε ότι η παράταξη Μαχαιρίδη απλώς άλλαξε διακριτικό τίτλο με σκοπό να επιστρέψει στην ζεστασιά της εξουσίας που τόσο τους έλλειψε.

Ψέμα 1ο: Οι πολίτες που δεν ήθελαν το έργο είναι μέλη της παράταξης Μαχαιρίδη-Γλυνού που το πολέμησαν με λύσσα και πρωτοφανές μένος.

Ψέμα 2ον: Η απόφαση 127/2018 της Επιτροπής ΑΕΠΠ έχει ανατραπεί με τις αποφάσεις 608 και 609/2018 του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η σχέση της συμμαχίας Μαχαιρίδη-Γλυνού με την αλήθεια και την διαφάνεια, κρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο για δεύτερη φορά όπως ακριβώς έγινε με το Φράγμα Γαδουρά και την ύδρευση της Ρόδου.

Και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης αυτού του τόπου κατάλαβε πλέον τι εκπροσωπεί η συμμαχία Μαχαιρίδη-Γλυνού.

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου