Την καθιερωμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση, προς ενημέρωση:
«Κάτω από ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα λόγω της “απουσίας” του φίλου και μέλους του Δ.Σ. Σπύρου Αγγελόπουλου , έγινε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας.
Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων, γνωστός φίλος του Συνδέσμου μας ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά , έδωσε συγκινημένος προς τιμή και μνήμη του Σπύρου Αγγελόπουλου ένα σεβαστό ποσό αλλά θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του!
Το θέμα που κυριάρχησε στο Δ.Σ. ήταν το φιλικό παιχνίδι μα τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ.
Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μανώλης Κώτης ο οποίος είναι και ο συντονιστής και επιμελείται από την αρχή την όλη εκδήλωση της συνάντησης, πήρε τον λόγο και με κάθε λεπτομέρεια μάς είπε τι έχει γίνει μέχρι τώρα, σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε από δω και στο εξής για να έχουμε όσον το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία στην όλη εκδήλωση. Μάλιστα προσκάλεσε δύο μέλη της “ORIGINAL Ρόδου” που με απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, θα συνεργαστούμε σε ορισμένες ενέργειες που θα γίνουν για καλύτερα αποτελέσματα.
Η αποστολή της ΑΕΚ θα έρθει στη Ρόδο με 32 ποδοσφαιριστές και συνοδούς. Μεταξύ άλλων θα έρθουν οι: Μαύρος, Αρδίζογλου, Βλάχος, Γεωργιάδης, Σεραφίδης, Στυλιανόπουλος, Μπατίστα, Χατζής, Μουσούρης, Βλαντής και άλλοι.
Ο αγώνας , ο οποίος θα γίνει στην μνήμη του αείμνηστου Γιώργου Τανίδη, παλιού άσσου της ΑΕΚ και αργότερα της Ρόδου, θα γίνει στις 14 Απριλίου ημέρα Σάββατο στις 7:00μ.μ. στο στάδιο ΄΄Διαγόρας΄΄ και θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Θα διατεθούν λαχνοί που ο καθένας θα κοστίζει 1 ευρώ. Πριν από την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν ο Γιάννης Μουσούρης και ο Γιώργος Βλαντής που εκτός από την ΑΕΚ αγωνίστηκαν και στις ομάδες της Ρόδου και του Διαγόρα, αντίστοιχα.
Την προηγούμενη μέρα της συνάντησης, την Παρασκευή και ώρα 8:00μ.μ. , θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου στο Ξενοδοχείο “SEMIRAMIS”. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Μιχάλης Ερωτόκριτος , γνωστός για τα φιλοενωσίτικα αισθήματά του.
Ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές για την επιτυχία αυτού του φιλικού είναι ένας καταξιωμένος και από τους κορυφαίους δημοσιογραφούς της Δωδεκανήσου. Ο Γιώργος Αθανασίου!
Ο Γιώργος θα έχει την επιμέλεια της παρουσίασης των ομάδων, των τιμητικών διακρίσεων κλπ από τα μικρόφωνα του σταδίου και γενικά της όλης εκδήλωσης.
΄΄Παρών΄΄ στο Δ.Σ. ήταν και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής ο οποίος έκανε πράξη την υπόσχεσή του να βοηθήσει από το δικό του το πόστο στην δημιουργία και επιτυχία του φιλικού. Μας έκανε μια ενημέρωση για τις ενέργειες που έγιναν έως τώρα , τις οικονομικές δυσκολίες που υπήρχαν για την διεξαγωγή του αγώνα και μας δήλωσε ότι θα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε.
Ευχαριστούμε πρόεδρε».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ