Αθλητικά

«ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»: Tουρνουά μίνι βόλεϊ

βόλεϊ

Ένα πρωινό γεμάτο ψυχαγωγία, διασκέδαση και παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Το τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώθηκε από το σωματείο μας σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία! Παραπάνω από 120 κορίτσια και αγόρια έδωσαν το «παρών» και πέρασαν τρεις ώρες παίζοντας βόλεϊ στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδό μας!

Τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά συνδύασαν συνεργασία  και δύναμη σε μία χαρούμενη εκδήλωση, ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους.

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί θερμά  τα σωματεία των«ΡΣΦΠ Τελχινίς», «Φοίνικα Παραδεισίου», και «ΓΣ Διαγόρα» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.