Αθλητικά

Ανακοίνωση της ΕΠΣΔ

Η ΕΠΣΔ με ανακοίνωση της αναφέρεται στον πρόσφατο τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα:
«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους εκείνους, που συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί ο 67ος τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών ζώνης Δωδεκανήσου. Όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους Προέδρους και τους Παράγοντες των σωματίων (ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ και ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ), τους Προπονητές, τους Αθλητές – Ποδοσφαιριστές, τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Διακοσταματίου, τους υπαλλήλους του γηπέδου, την φιλαρμονική του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., τους εθελοντές Σαμαρείτες, τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά των μικτών μας ομάδων, τα μικρά παιδιά-αθλητές-ποδοσφαιριστές των ομάδων του ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ και του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, που παρέλασαν με τις αντίστοιχες ομάδες τους, τα κορίτσια – αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Σταυρού Καλυθιών για την βοήθεια τους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Για την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Κω την Τετάρτη 26/03/2014 στο Επιμελητήριο της Κω θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Πάππου, τον κ. Γιαλίζη και τον κ.Χαλκιδιό για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν, όπως και τους Προέδρους των σωματείων μας, τους παράγοντες , τους προπονητές, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που μας τίμησαν με την παρουσία τους»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου