Πολιτιστικά

Σεμινάριο σε Μαθητές του Κολλεγίου Ρόδου από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Το Τμήμα Αγγλικών του Κολλεγίου Ρόδου προγραμμάτισε σε συνεργασία με το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, σεμινάριο με θέμα τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων στα επίπεδα Β1, Β2 και Γ2, την βαθμολόγησή τους καθώς και στρατηγικές διαχείρισης χρόνου.
Έτσι, την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, τα παιδιά όλων των βαθμίδων του Κολλεγίου είχαν τη χαρά και την ευκαιρία να μάθουν αναλυτικά για τις εξετάσεις που διοργανώνει η Ένωση.
Επίσης στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι μαθητές υπέβαλαν πλήθος ερωτήσεων και έλαβαν απαντήσεις οι οποίες διαφώτισαν κάθε πτυχή αναφορικά με το ζήτημα των εξετάσεων.
Το σεμινάριο προσέφερε μία μοναδική ευκαιρία στους καθηγητές και στα παιδιά να μάθουν ακόμη καλύτερα και σε βάθος, το Μεθοδολογικό πλαίσιο, δηλαδή, τον τρόπο αναλυτικής βαθμολόγησης και ερμηνευτικής προσέγγισης των εξετάσεων, καθώς και συμβουλές για την περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεών τους, στις εξετάσεις BCCE, ECCE και ECPE.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι το Αγγλικό Τμήμα του Κολλεγίου για ακόμη μία χρονιά κατάφερε να φτάσει το 100% σε επιτυχίες στις εξετάσεις του Δεκεμβρίου 2014 σε πιστοποιήσεις επιπέδων Β2 και Γ2 των πανεπιστημίων CAMBRIDGE και MICHIGAN.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πάντα ζωτικός χώρος για περαιτέρω βελτίωση. Για αυτό το λόγο άλλωστε στο Κολλέγιο μαθαίνουμε πάντα να έχουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά μας.
Δηλαδή αυτό που τους αξίζει!
Διότι η εκπαίδευση και η δίψα για μάθηση, δεν σταματάει ποτέ!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου