Κεραυνός εν αιθρία στο Ροδίων Άθλησις, καθώς ο σύλλογος έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Σπύρο Γκολίτση.
Οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν στο ξαφνικό… διαζύγιο, καθώς ο έμπειρος τεχνικός αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Ροδίων Άθλησις.
Αναλυτικά:
«Το αθλητικό σωματείο ΄΄Ροδίων Άθλησις΄΄ έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια στο χώρο του βόλεϊ, κερδίζοντας τόσο την εκτίμηση όσο και την αποδοχή όλων.
Μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας , δίνουμε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις και στις ανθρώπινες αξίες χωρίς να ισοπεδώνουμε τα πάντα στο βωμό μιας πιθανής επιτυχίας.
Η διοίκηση του σωματείου, θεώρησε υποχρέωσή της, το να αποδεχτεί την επιθυμία του κ. Γκολιτση να αποχωρήσει τη δεδομένη στιγμή από την ανδρική ομάδα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Ο κ. Γκολιτσης, το μικρό χρονικό διάστημα που υπήρξε στο τιμόνι της ομάδας αυτής, κατάφερε να γράψει και αυτός, το όνομά του σε μια ιστορική στιγμή για το σωματείο, αφού κατάφερε να μας οδηγήσει στους ΄΄16΄΄ του Κυπέλλου Ελλάδος για πρώτη φορά στην ιστορία .
Τον ευχαριστούμε για τις εμπειρίες αλλά και τις εικόνες που μας μετέφερε και του ευχόμαστε να βρει την ηρεμία που χρειάζεται σε όλους τους τομείς ώστε να δει τη συνέχεια με αισιοδοξία.
Παρά τη δύσκολη χρονικά περίοδο, η διοίκηση του ΄΄Ροδίων Άθλησις΄΄ έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη του κ. Γκολίτση ώστε να συνεχιστούν ομαλά οι υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι την υλοποίηση του αρχικού στόχου».
Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας ξεκίνησαν το… σαφάρι για το νέο προπονητή τους με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ