Ειδήσεις

Δήλωση του Βασ. Υψηλάντη για τον χαμό της συγγραφέως Ειρήνης Βογιατζή-Χαραλάμπη

Υψηλάντης Βασίλης

Η Ρόδος θρηνεί τον αιφνίδιο χαμό της διακεκριμένης Δωδεκανήσιας λογοτέχνη και ποιήτριας Ειρήνης Βογιατζή Χαραλάμπη.
Η ποιότητα του λογοτεχνικού της έργου αναγνωρίστηκε σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ για την προσφορά της στην εκπαίδευση και τα γράμματα γενικότερα αγαπήθηκε απ’ όλους τους συμπατριώτες μας.
Ο ευαίσθητος και γεμάτος αγάπη για το συνάνθρωπό της χαρακτήρας και η φιλοπατρία της, δεν την άφησαν αδιάφορη για την κατάσταση που βιώνει ο τόπο μας, υψώνοντας τη φωνή της για καρτερία και εθνική αφύπνιση.
Με τιμούσε με τη φιλία της και με καθιστούσε πολλές φορές κοινωνό των σκέψεων, των ιδεών, των ενεργειών της.
Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Εκφράζω στα παιδιά της τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου. Αιωνία της η μνήμη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.