Το «καπέλο» στους ποδοσφαιριστές του, για την αυταπάρνηση με την οποία αγωνίστηκαν κόντρα στον Φοίβο το περασμένο Σάββατο, έβγαλε ο προπονητής του Κλεόβουλου, Δημήτρης Δογιάμας.
Όπως σημείωσε ο τεχνικός των Λίνδιων, ο βαθμός που έδωσε στην ομάδα του το τελικό 1-1, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο επειδή ήρθε απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί τον τίτλο, αλλά κυρίως, διότι τα απρόοπτα, τα οποία προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανέδειξαν τον χαρακτήρα και την ισχυρή θέληση των παικτών του.
Ο Κλεόβουλος έχασε κατά τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου τον Μανώλη Χαρίτο (αισθάνθηκε ενόχληση στον δικέφαλο), τον τερματοφύλακα Αντώνη Χρυσανθή (τραυματίστηκε στον ώμο), τον Παναγιώτη Κουκουτσέλα (δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο), καθώς και τον Δημοσθένη Κοντό (αντιμετώπισε πρόβλημα στην ποδοκνημική), ενώ κατάφερε να σταθεί όρθιος, παρότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο τελευταίο εικοσάλεπτο με παίκτη λιγότερο, καθώς δεν κλείσει τις αλλαγές του.
Μοιραία, τη χαρά για τον κερδισμένο βαθμό διαδέχεται η αγωνία για την κατάσταση των τραυματιών.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ο Κλεόβουλος θα παίξει την Παρασκευή στη Λέρο κόντρα στην τοπική Αθλητική Ένωση και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η πιθανότητα να ταξιδέψει σε συνθήκες… εκτάκτου ανάγκης είναι ισχυρή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ