Τοπικές Ειδήσεις

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας στις Κάτω Πέτρες

Την Κυριακή 25.9.2022 πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στην Παραλία “Κάτω Πέτρες” από εργαζόμενους του καταστήματος Marks & Spencer Ρόδου. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 35 κιλά απορριμμάτων (πλαστικό, χαρτί, γυαλί) που περισυλλέχθηκαν από τη Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Ρόδου συντονίζει κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών (το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου) αντίστοιχες δράσεις με συμμετοχή έως τώρα εκατοντάδων οργανώσεων και χιλιάδων πολιτών από 80 χώρες του κόσμου.

Ο επικεφαλής των δράσεων αυτών, Εντεταλμένος ΔΣ Περιβάλλοντος Πρασίνου & Παραλιών κ. Κωνσταντίνος Καρίκης, συνεχάρη την επικεφαλής της ομάδας του Marks & Spencer κα Παναγιώτα Γιαννακοπούλου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του καταστήματος Ρόδου για την πρωτοβουλία, η οποία εκτός του πρακτικού αποτελέσματος, είχε σκοπό να ενισχύσει το επίπεδο ευαισθητοποίησης όλων μας σχετικά με τις ακτές που χρησιμοποιούμε για την ψυχαγωγία μας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου