Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Χρυσόστομος Ψέλλας, καθώς και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παυλίδης σε ρόλο αναπληρωματικού, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, προκειμένου να εκπροσωπήσουν, την προσεχή Παρασκευή, την ΕΠΣΔ στην κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.
Η τελευταία θα κληθεί να λάβει αποφάσεις επί της πρότασης για την αναστολή των επίσημων ερασιτεχνικών διοργανώσεων, μέχρι να επιλυθεί το «καυτό» ζήτημα του αθλητικού μητρώου της Γ.Γ.Α., με τη διοίκηση της Ένωσης να στηρίζει απόλυτα τις θέσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου.
Υπενθυμίζεται, πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης δεν έχει το δικαίωμα να εκπροσωπήσει τη διοργανώτρια στη Γ.Σ., καθώς εδώ και λίγους μήνες είναι τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.