ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμός στην Κρήτη: 24 τραυματίες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σεισμός Κρήτη

Ένας νε­κρός και συ­νο­λι­κά 24 τραυ­μα­τί­ες είναι ο μέχρι στιγ­μής τρα­γι­κός απο­λο­γι­σμός του ισχυ­ρού σει­σμού των 5,8 Ρί­χτερ, που ση­μειώ­θη­κε το πρωί στο Ηρά­κλειο.

Σύμ­φω­να με τα όσα ανέ­φε­ρε στο neakriti.gr ο Διοι­κη­τής του Βε­νι­ζέ­λειου Νο­σο­κο­μεί­ου, Κώ­στας Τερ­ζά­κης, «συ­νο­λι­κά 24 άτομα έχουν με­τα­φερ­θεί από το πρωί της Δευ­τέ­ρας 27 Σε­πτεμ­βρί­ου στο Βε­νι­ζέ­λειο Νο­σο­κο­μείο».

Από τους 24 συ­νο­λι­κά τραυ­μα­τί­ες που με­τα­φέρ­θη­καν στο Βε­νι­ζέ­λειο Νο­σο­κο­μείο, τρεις είναι εκεί­νοι που νο­ση­λεύ­ο­νται.

Ει­δι­κό­τε­ρα, ένας ιε­ρέ­ας 58 ετών νο­ση­λεύ­ε­ται στην νευ­ρο­χει­ρουρ­γι­κή κλι­νι­κή εξαι­τί­ας τραύ­μα­τος στο κε­φά­λι, από  αντι­κεί­με­νο που έπεσε κατά την διάρ­κεια της ισχυ­ρής σει­σμι­κής δό­νη­σης.

Πα­ράλ­λη­λα, δυο ακόμη άτομα νο­ση­λεύ­ο­νται στην βρα­χεία νο­ση­λεία και θα πα­ρα­μεί­νουν εκεί για όσο χρεια­στεί.

Ένας εξ αυτών δέ­χθη­κε συ­ντρίμ­μια στο κε­φά­λι και ο δεύ­τε­ρος έπεσε από σκα­λω­σιά.

Οι τρεις νο­ση­λευό­με­νοι δεν αντι­με­τω­πί­ζουν σο­βα­ρό κίν­δυ­νο για την υγεία τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.