Αθλητικά

Camp επιλογής στη Σορωνή

Camp επιλογής για παιδιά από 9 έως και 11 ετών θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Ευκλή στη Σορωνή, με την παρουσία των υπευθύνων του τμήματος scouting του Π.Α.Ο.Κ.
Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
«Την προσεχή Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Ευκλή στη Σορωνή θα πραγματοποιηθεί camp επιλογής για παιδιά ηλικίας που γεννήθηκαν το 2010-2011 και 2012, με την παρουσία του επικεφαλής του τμήματος scouting του ΠΑΟΚ κ. Αβραμίδη και προπονητών του ‘’δικεφάλου’’ για τη στελέχωση των τμημάτων του προπονητικού κέντρου!
Καλούνται όσα παιδιά επιθυμούν, χωρίς καμιά δέσμευση και με την σύμφωνη γνώμη των ομάδων τους, να βρίσκονται στο γήπεδο της Ακαδημίας του Ευκλή, στη Σορωνή (στις 17:00).
Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους την βεβαίωση του τελευταίου αρνητικού τεστ που προσκόμισαν στο σχολείο την Παρασκευή!
Επίσης την επόμενη ημέρα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ!
Τέλος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η συμμετοχή των παιδιών στο camp επιλογής και στις δραστηριότητες του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ γίνεται χωρίς απολύτως καμία δέσμευση των παιδιών και των ομάδων που ανήκουν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου