Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, με επικεφαλής τον κ. Μανώλη Γλυνό, γνωστοποίησε αρμοδίως ο κ. Φοίβος – Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, λίγες μέρες μετά την απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την διαγραφή του από μέλος του κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.
Η παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” αλλά και ο ίδιος ο κ. Παρασκευόπουλος, δεν ανακοίνωσαν πάντως ακόμη την απόφαση του τελευταίου να απέχει από την εκλογική μάχη.
Ο κ. Παρασκευόπουλος, διατείνεται πλέον ότι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να είναι υποψήφιος, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε ο ίδιος με τον κ. Αυγενάκη για να τον ενημερώσει σχετικά.
Παραμένει άγνωστο αν η Νέα Δημοκρατία θα ανακαλέσει την απόφαση διαγραφής του αν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό θα εξαρτηθεί από την ανακοίνωση που θα εκδώσει για να γνωστοποιήσει την ειλημμένη απόφασή του.
Στο μεταξύ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη μια υποψήφια από την Ρόδο, που έχει ανακοινωθεί έχει αποφασίσει για επαγγελματικούς λόγους να μην συμμετάσχει στις εκλογές αλλά τόσο η παράταξη όσο και η ίδια δεν έχουν προχωρήσει στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης.
Ο Φοίβος-Παναγιώτης Παρασκευόπουλος είναι κυκλαδίτικης καταγωγής αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Τραπεζικός Υπάλληλος.
Είναι απόφοιτος τόσο του Τμήματος ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά όσο και του Τμήματος Οικονομικών & Νομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc) στην Τραπεζική Διοικητική.
Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ