Ολοκληρώθηκε o 1ος γυναικείος αγώνας ποδηλασίας στο νησί της Κω που διοργάνωσε ο ΚΑΟ Φιλίνος και το κατάστημα HONDOS CENTER (ΒΑΓΙΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ). Οι ποδηλάτισσες (μέλη του ποδηλατικού τμήματος ΚΑΟ Φιλίνος Κω), έτρεξαν μια απόσταση 45 χιλιόμετρων με αρκετές ανηφόρες σε μια δύσκολη διαδρομή Κω-Ζηπάρι-Ζιά-Παλιό Πυλί-Πυλί-λατομείο-πόρτες-Ζηπάρι και τερματισμό στη Τράπεζα Πειραιώς στο Μαρμαρωτό. Νικήτρια του αγώνα ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2008 στη ποδηλασία και το τρίαθλο Ταμάρα Τουμπαζή.

Στη 2η θέση βρέθηκε η Inna Calmicova και στη 3η η Άννα Κουτούζη. Η απονομή του επάθλου έγινε στην πλατεία Κονίτσης απο το δήμαρχο Κω κ. Γ. Κυρίτση.

Το πρωτότυπο έπαθλο ήταν μια προσφορά της επιχείρησης “ΤΖΑΜΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΚΡΙΓΙΑΝΝΗΣ”. Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις γυναίκες θα συνεχιστεί τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο.

Το γυναικείο τμήμα εκτός από τις Ταμάρα Τουμπαζή, Inna Calmikova και Άννα Κουτούζη, αποτελείται και από τις Αγγελική Κουτούζη και Εφη Τσούτση και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, με καθημερινές προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους και πρώην πρωταθλητή Ελλάδος στη ποδηλασία Αλευράκη Γεώργιου.

Επίσης κάθε Κυριακή στις 11:00 στο Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής γίνονται και συναντήσεις για το μη αγωνιστικό γυναικείο τμήμα. Η διαδρομή είναι χαλαρή και κατάλληλη για όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ