Στις  3  Φεβρουαρίου, ημέρα Σαββάτο, είναι η ημερομηνία όπου η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ( ΕΑΣ) θα πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες εκδηλώσεις, με τη παρουσία των αντιπροσώπων των Σωματείων Στίβου της Δωδεκανήσου, προπονητών, αθλητών-τριών, γονέων και φίλων του στίβου.

Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γ. Συνέλευση των Σωματείων της Δωδεκανήσου , στα γραφεία της ΕΑΣ που βρίσκονται στο προπονητήριο στίβου του Σταδίου» Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ».

Στη Γ. Συνέλευση  θα τεθούν υπ’ όψη των Σωματείων με δικαίωμα ψήφου ο ετήσιος απολογισμός (οικονομικός και διοικητικός), καθώς και ο προγραμματισμός για το 2018.

Το απόγευμα και με ώρα έναρξης   18:00  θα λάβει χώρα η καθιερωμένη ετήσια αθλητική γιορτή στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, όπου θα γίνει η κοπή της πίτας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών που διακρίθηκαν τη περίοδο 2017 και στο τέλος θα τιμηθούν τρείς άξιοι συμπατριώτες μας για τη προσφορά τους στο Δωδεκανησικό Κλασικό Αθλητισμό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί δείπνο στους αντιπροσώπους των Σωματείων που προέρχονται από το Βόρειο συγκρότημα, εκ μέρους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν οι αρχές του τόπου, καθώς και γονείς, αθλητές, κριτές, εθελοντές και φίλοι του αθλητικού κινήματος.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ