Αθλητικά

Π.Σ.Π.Π.: Δευτέρα η γενική συνέλευση για… εναρμόνιση καταστατικού

Η εναρμόνιση του καταστατικού είναι ένα κρίσιμο θέμα που θα απασχολήσει στις 28 Νοεμβρίου την γενική συνέλευση του Πανδωδεκανησιακού Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου.
Η παρουσία των προπονητών επιβάλλεται να είναι μεγάλη σε αριθμό, αφού όπως όλα δείχνουν κρίνεται και το μέλλον του συνδέσμου τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναφέρει τα παρακάτω:
«Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου για την εναρμόνιση του καταστατικού μας με εκείνο της ομοσπονδίας.
Η συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του συνδέσμου μας(παλιά γραφεία ΕΠΣΔ) και όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να δηλώσουν ΄΄παρών΄΄, ώστε να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία και να μην χρειαστεί επαναληπτική.
Σε διαφορετική περίπτωση, δυστυχώς ο σύνδεσμος θα παραμείνει μετέωρος και όλοι μαζί θα υποχρεωθούμε να εγγραφούμε μέλη σε όμορους συνδέσμους για να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις σε ότι μας απασχολεί. Το διοικητικό συμβούλιο είναι στην διάθεση όλων των μελών αλλά και οι συνάδελφοι πρέπει να ανταποκρίνονται στις ελάχιστες υποχρεώσεις τους που όμως είναι σημαντικές για να υφίσταται ο σύνδεσμος ζωντανός και δημιουργικός. Εκτός ημερησίας θα συζητηθεί και το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου, το οποίο είναι θέση του Δ.Σ. αλλά το έχουν επισημάνει και αρκετά μέλη μας.
Η γενική συνέλευση πραγματοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου