Αρκετά γνωστά πρόσωπα από τα παλιά θα συναντήσει ο Δημήτρης Δογιάμας την προσεχή Παρασκευή στις 3:30 το απόγευμα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λίνδου. Ο τεχνικός του Κλεόβουλου θα υποδεχθεί αφ’ ενός έξι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον σύλλογο και τα τελευταία χρόνια παρέμειναν ανενεργοί λόγω σπουδών και άλλων υποχρεώσεων, αφ’ ετέρου δε δύο παιδιά που προωθούνται από την ομάδα Κ-16, εξέλιξη που δεν μπορεί παρά να τον χαροποιεί, καθώς το αρχικά περιορισμένο ρόστερ μεγαλώνει σε βαθμό που θα του παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια.
Έτσι, στις 4:30 και μετά την τέλεση του αγιασμού, η πρώτη προπόνηση των Λίνδιων θα ξεκινήσει με παρόντες τους Βασίλη Διάκουλα, Μιχάλη Γανωτάκη, Τσαμπίκο Λάμπη, Θωμά Αναστασιάδη, Νίκο Μπάκα και Απόστολο Κολιάδη, καθώς και τους νεαρούς Άγγελο Τσαμπάζη και Βασίλη Καραμάνο.
Επιπλέον, την προετοιμασία θα ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους οι φοιτητές Μυριαλλής Μυριαλλής, Γιώργος Α. Αναστασιάδης, Γιώργος Ε. Αναστασιάδης, Γιώργος Λιβισιανός και Τόνυ Διακογεωργίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου θα συναντηθούν ξανά στο γήπεδο το Σάββατο, την Κυριακή θα ξεκουραστούν και από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να ανεβάζουν «στροφές», μπαίνοντας σε πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι τους δεν θα το δώσουν στις 5 Σεπτεμβρίου, οπότε και επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την ομάδα Κ-18 του Ιάλυσου, αλλά στις 12 του μήνα, με αντίπαλο τον Άρη Αρχαγγέλου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ