Νέο προπονητή θα έχει τη φετινή σεζόν ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Νίκο Μάγο και συμφώνησε με τον Σταύρο Χατζημιχάλη. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι άνθρωποι του συλλόγου αναλύουν επίσης τους στόχους του για το μέλλον. Αναλυτικά:

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγιου Σουλά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάγο Νίκο. Αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για τα δυόμιση χρόνια συνεργασίας και του εύχεται ο,τι καλύτερο για τη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. Επίσης, ενημερώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Χατζημιχάλη Σταύρο, απόφοιτο του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδίκευση στην αντισφαίριση.

Ο κ. Χατζημιχάλης είναι έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής και έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με ομίλους εντός και εκτός Ρόδου καθώς και πολλές επιτυχίες ως αθλητής. Η νέα χρονιά ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου. Στόχος του συλλόγου μας καθώς και του νέου προπονητή είναι να προάγουμε τον αθλητισμό δίνοντας βάση στις αξίες του και δημιουργώντας αθλητές εφάμιλλους μεγάλων ακαδημιών.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να γνωρίσετε το άθλημα από κοντά στα γήπεδα του Αγίου Σουλά προσφέροντας τα 3 πρώτα μαθήματα δωρεάν. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Θωμάτο Μιχάλη στο τηλ. 6973227407 ή τον κ. Χατζημιχάλη Σταύρο στο τηλ. 6909910659. email: oaass2014@gmail.com».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ