Τοπικές Ειδήσεις

“Συνάντηση εργασίας με την Ροδίτισσα συγγραφέα Μίκα Ντάκα”

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου, κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου είχε συνάντηση εργασίας με την βραβευμένη από την UNESCO, Ροδίτισσα συγγραφέα Μίκα Ντάκα και την κα. Μαριτάνα Αλακιώτου-Ανθοπούλου, αντιπρόεδρο της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Το θέμα της συνάντησης ήταν η διενέργεια της θεατρικής παράστασης στην Ρόδο, βασισμένη στα δυο διηγήματα “Omnia” και “Αγκυροβολημένες Αναμνήσεις”, που έχουν δημοσιευτεί από τις εκδόσεις Βερέττα.

Αφού την συνεχάρη ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, εξέφρασε την ανάγκη ανάδειξης των Δωδεκανησίων καλλιτεχνών και των έργων τους. Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί αναγνώριση της Δωδεκανησιακής παρουσίας στον πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες ανά τους αιώνες και η ανάγκη συνέχισης αυτών.

Με εκτίμηση

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου