ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα συστράτευσης του Κώστα Καραμανλή από τη Μακεδονία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καραμανλής

Μήνυμα συμπό­ρευ­σης και συστρά­τευ­σης θα στείλει απόψε στις 19.30 μμ από το Βελ­λί­δειο Συνε­δριακό Κέντρο της Θεσ­σα­λο­νί­κης ο πρώην πρω­θυ­πουρ­γός και πρώην πρό­ε­δρος της ΝΔ, Κώστας Καρα­μαν­λής.

Ο πρώην πρω­θυ­πουρ­γός, που εκλέ­γε­ται συνεχώς από το 1989, στην Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης θα μιλήσει, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια σε κομ­μα­τικό ακρο­α­τή­ριο, σε εκδή­λωση της Διοι­κού­σας Επι­τρο­πής της ΝΔ, στην οποία θα παρου­σια­στούν τα ψηφο­δέλ­τια της Α’ και Β’ Θεσ­σα­λο­νί­κης.

Η εκδή­λωση αυτή απο­τε­λεί θεσμό για τη συμπρω­τεύ­ουσα καθώς είθι­σται η Διοι­κούσα Επι­τροπή Θεσ­σα­λο­νί­κης να διορ­γα­νώ­νει συγκέ­ντρωση παρου­σί­α­σης των υπο­ψη­φίων βου­λευ­τών, σε κάθε εκλο­γική ανα­μέ­τρηση.

Σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, ο Κώστας Καρα­μαν­λής στην ομιλία του θα ζητήσει την απο­φα­σι­στική στήριξη στην παρά­ταξη, ώστε να δια­σφα­λι­στεί η ευρύ­τερη δυνατή πλειο­ψη­φία την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο πρώην πρω­θυ­πουρ­γός επι­ση­μαί­νει σε συνο­μι­λη­τές του, ότι η συγκυ­ρία, ιδιαι­τέ­ρως σε ότι αφορά στην οικο­νο­μία και στα εθνικά θέματα, είναι κρίσιμη και η χώρα χρειά­ζε­ται πολι­τική στα­θε­ρό­τητα την οποία μπορεί να εξα­σφα­λί­σει μία ισχυρή κυβέρ­νηση με ορί­ζο­ντα τετρα­ε­τίας.

Τις επό­με­νες μέρες ο Κώστας Καρα­μαν­λής θα περιο­δεύ­σει στον ευρύ­τερο δήμο Θεσ­σα­λο­νί­κης (Α’ και Β’ Περι­φέ­ρεια), θα συνα­ντη­θεί με δημάρ­χους της περιο­χής και πολίτες εκπέ­μπο­ντας το μήνυμα της συμπό­ρευ­σης και συστρά­τευ­σης για την επί­τευξη του καλύ­τε­ρου δυνατού απο­τε­λέ­σμα­τος για τη Νέα Δημο­κρα­τία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Επίσης, εντός των ημερών ο πρώην πρό­ε­δρος της Νέας Δημο­κρα­τίας και πρώην πρω­θυ­πουρ­γός θα μεταβεί και στην Πρώτη Σερρών, μία επί­σκεψη με έντονα σημειο­λο­γικά χαρα­κτη­ρι­στικά καθώς είναι η γενέ­τειρα του Κων­στα­ντί­νου Καρα­μανλή.

Τέλος, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες, ο Κώστας Καρα­μαν­λής θα περιο­δεύ­σει και στη Ροδόπη καθώς, όπως σημειώ­νουν οι συνο­μι­λη­τές του, δίνει ιδιαί­τερη σημασία στα εθνικά θέματα, τα οποία αυτή τη χρονική στιγμή βρί­σκο­νται σε κρίσιμη καμπή.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.