Τοπικές Ειδήσεις

Κοινή ανακοίνωση Εργατικών Κέντρων Ρόδου,Κρήτης και ΠΟΕΕΤ

Μαζικές και με παλμό ήταν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη Ρόδο και στην Πάτρα που οργάνωσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία με την στήριξη των Εργατικών Κέντρων Κρήτης & Ρόδου και της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι εργαζόμενοι δεν επαιτούν αλλά απαιτούν στήριξη στην απασχόληση, στήριξη στους εργαζόμενους της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, αυτής του Τουρισμού.

Η προσπάθεια και οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, όσο η Κυβέρνηση επιμένει να εξαγγέλλει ασαφή μέτρα, μέτρα που πετούν χιλιάδες εργαζομένους εκτός πλαισίου στήριξης, ενώ παγιώνει μια σειρά αντεργατικών μέτρων. Η μαζικότητα όμως των συγκεντρώσεων μας, δεν ενόχλησε μόνο Κυβερνώντες και Εργοδότες αλλά δημιούργησε και πανικό σε όλους αυτούς που επενδύουν στην διάσπαση και τον διχασμό. Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι Συνδικαλιστές του ΚΚΕ που δεν είχαν καμία σχέση με τους Ξενοδοχοϋπάλληλους, «ξαναχτύπησαν», αυτή την φορά στα Χανιά, όπου προσπάθησαν να «χαλάσουν» την μαζική συγκέντρωση, βρίζοντας συναδέλφους.

Φυσικά πήραν το μήνυμα από τους ίδιους τους εργαζόμενους ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την μαζικότητα και το κίνημα των εργαζομένων, για μικροπαραταξιακά και μικροπολιτικά συμφέροντα. Πιστεύουμε ότι οι εποχές που με την ανοχή των αρχών τραμπούκιζαν και συκοφαντούσαν έχουν περάσει .

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης & Ρόδου, η Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού, καθώς και πρωτοβάθμια σωματεία καταδικάζουν σύσσωμα, την άλλη μία φορά διασπαστική προσπάθεια των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των οποίων η ανυπαρξία τους φάνηκε όλη αυτή την περίοδο της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ         ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                    ΛΙΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ               ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                    ΠΕΠΟΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συμμετοχή Ε.Κ.Ρ στο στο συλλαλητήριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό 

Το Ε.Κ.Ρ μετά και την πρόσκληση που δέχτηκε από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 έξω από το Υπουργείο Εργασίας, δηλώνει ότι θα συμμετέχει με αντιπροσωπεία στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου