Αθλητικά

Τρεις σχολές προπονητών Γ’ κατηγορίας

Έχει ξεκινήσει η κατάθεση των δικαιολογητικών για τη φοίτηση στις σχολές προπονητών πετοσφαίρισης για τη Γ’ κατηγορία (σάλας) που θα γίνουν στην Αθήνα, την Καρδίτσα και το Ηράκλειο Κρήτης και τις οποίες διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Όσοι επιθυμούν να φοιτήσουν πρέπει να αποστείλουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το φάκελο με τα δικαιολογητικά που θα συγκεντρώσουν.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: Αίτηση Συμμετοχής για Σχολή Πετοσφαίρισης Γ’ Κατηγορίας, Βεβαίωση Αθλητικής Εμπειρίας, Ιατρική Βεβαίωση, Υπεύθυνη Δήλωση.

Οι προθεσμίες υποβολής των δικαιολογητικών:

Αθήνα: κατάθεση έως 30 Ιουνίου

Καρδίτσα: κατάθεση έως 10 Ιουλίου

Ηράκλειο Κρήτης κατάθεση έως 10 Ιουλίου

-Η αίτηση πρέπει να κατατεθεί ή να αποσταλεί  συμπληρωμένη με όλα τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην παρακάτω Ταχυδρομική Διεύθυνση:

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ανδρέα Παπανδρέου 37

Τ.Κ. 15180 ΜΑΡΟΥΣΙ

(Κτήριο Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων)

-Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων σπουδαστών είναι αποκλειστικά το διάστημα από 22/5/2017 έως 30/6/2017. Όλα τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση θα πρέπει να αποσταλούν εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.

-Οι πτυχιούχοι ΑΕΙ δεν υποχρεούνται να παρακολουθήσουν όσα μαθήματα περιλαμβάνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών των Σχολών τους. Αυτό αποδεικνύεται από τη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας του οικείου ιδρύματος.

-Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 21ο έτος της ηλικίας τους έως την 31η Δεκεμβρίου 2017, ήτοι γεννηθείς το 1996 και πριν.

-Ενδεικτική ημερομηνία τυπικής έναρξης της Σχολής (έναρξη των μαθημάτων) είναι η 9/9/2017. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κυρίως Σαββατοκύριακα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με αναλυτική αναφορά στο Πρόγραμμα Σπουδών και τις ημερομηνίες, τις ώρες και τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων.

-Η Ιατρική Βεβαίωση χορηγείται από Ιδιώτη Ιατρό Παθολόγο ή  Γενικής Ιατρικής ή από Δημόσιο Νοσοκομείο. Η Βεβαίωση δεν πρέπει να έχει εκδοθεί σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών. Πρέπει να αναγράφεται πάνω σε αυτήν η ημερομηνία έκδοσής της καθώς και να είναι ευκρινής η σφραγίδα του Ιατρού (να συμπληρώνεται το σχετικό υπόδειγμα Ιατρικής Βεβαίωσης).

-Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Επαγγελμάτων Αθλητισμού και Σχολών Προπονητών και των γραμματέων της Σχολής στα τηλ. 213131 7017, 6407, 6426 και 6096.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου