Ο Οδοντιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου αναγνωρίζοντας τις πολύ δύσκολες και ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, εν μέσω της πανδημίας του Covid 19, αποφάσισαν από κοινού να προσφέρουν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου, λόγω των αυξημένων αναγκών του, 25.000 γάντια που θα χρησιμοποιηθούν από το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας.
Οι δύο υγειονομικοί σύλλογοι θα συντονίζονται και στο μέλλον σε κοινές δράσεις για τη προάσπιση της δημόσιας υγείας επ’ ωφελεία των συμπατριωτών μας.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.