Τοπικές Ειδήσεις

Αναστάσιος Σπανός: “Αναίτια προσωπική επίθεση από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Αφάντου”

Από τον Αντιδήμαρχο Αφάντου και Πεταλούδων Αναστάσιο Ν. Σπανό, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Θέλω να καταστήσω ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαραθέσεις, που τίποτα θετικό δεν έχουν να προσφέρουν στον τόπο μας.
Η αναίτια προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο Πρόεδρος της Δ.Κ Αφάντου, εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες που δεν είμαι βέβαιος ότι τις κατανοεί.
Υπάρχουν κάποιοι που λειτουργούν απαξιωτικά απέναντι στη δημοτική αρχή, στην περιφέρεια και χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να τις χτυπήσουν. Ένα  είναι σίγουρο, ότι θα αποτύχουν και κανένας τους ομαδικά ή ατομικά, όσους πρόθυμους και αν στρατολογήσουν, δεν θα μπορέσουν να μας αποπροσανατολίσουν από τον κύριο στόχο μας που είναι η παραγωγή έργων επ’ ωφελεία των πολιτών.
Επί της ουσίας τώρα : η κυκλοφοριακή και αρχιτεκτονική μελέτη για την ανάπλαση της πλατείας αποτελεί έργο και επιλογή της δημοτικής αρχής του Αντώνη Καμπουράκη.
Στηρίζεται σε ρεαλιστικά δεδομένα και πραγματικές ανάγκες, στηρίζεται και από την πλειοψηφία των πολιτών της περιοχής.

Το Τοπικό Συμβούλιο έχει γνωμοδοτική και μόνο αρμοδιότητα, την οποία σέβομαι απόλυτα αλλά θεωρώ ότι δεν εδράζεται σε πραγματικά δεδομένα.  Είμαι στη διάθεση όλων των μελών του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Αφάντου για να τους αναλύσω όλα τα δεδομένα και να αντιληφθούν ποια  είναι η πραγματική εικόνα.
Πιστεύω στη συνεννόηση, στο διάλογο και στην ενημέρωση και για αυτό το λόγο έγινε άλλωστε και η ενημερωτική συνάντηση με τους περιφερειακούς συμβούλους, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ και τον Αντιδήμαρχο λόγω εντοπιότητας τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, και φυσικά και με το κοινοτικό συμβούλιο όπως
άλλωστε έπραξα και στην προηγούμενη ομόφωνη απόφαση. Λειτουργώ συνθετικά και εξαντλώ όλα τα περιθώρια συναίνεσης και διαλόγου, εφόσον υπάρχει καλοπιστία.
Πολύ περισσότερο λειτουργώ με αίσθηση ευθύνης απέναντι στη δημοτική μας παράταξη αλλά και τους πολίτες που μας ψήφισαν.
Δεν είμαι διορισμένος αλλά εκλεγμένος. Και ο Δήμαρχος μας Αντώνης Καμπουράκης μου έκανε την τιμή να μου αναθέσει τα καθήκοντα του χωρικού Αντιδημάρχου.
Δεν είμαι προϊόν για να έχω ημερομηνία λήξης ούτε αιρετός μιας χρήσης. Έχω μακρά πορεία στα κοινά του τόπου μας και αισθάνομαι τιμή για το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου με έχουν στηρίξει και με στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους.
Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω προσβλητικούς και προσωπικούς χαρακτηρισμούς, όσοι επιδιώκουν συγκρούσεις ας αναζητήσουν άλλα πεδία και άλλους συμπαίκτες. Εγώ σε αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να συμμετέχω, δεν μου το επιτρέπει η αγάπη μου για τον τόπο, ο πολιτικός μου πολιτισμός, οι αρχές και οι αξίες που τόσα χρόνια με συνέπεια έχω αποδεδειγμένα υπηρετήσει.
Θα συνεχίσω να δουλεύω για πράγματα που μας ενώνουν ,κάνουν καλύτερο τον τόπο μας και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα. Το μήνυμα της Ανάστασης να γλυκάνει και να μαλακώσει τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας

Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων
Αναστάσιος Ν. Σπανός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου