Πολιτιστικά

Ρόδος: Σταυροδρόμι πολιτισμών και συμπράξεων Μουσικών Σχολείων

Στο πλαίσιο συνεργασιών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου με άλλα Μουσικά Σχολεία της Ελλάδος, σας κοινοποιούμε τις παρακάτω εκδηλώσεις και μαθητικές συναυλίες:

Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης.
Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 12:00, στο Αμφιθέατρο του Σχολείου: Μαθητική συναυλία σε σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο Αλίμου.
Πέμπτη 4 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: Μαθητές και μαθήτριες των Μουσικών Σχολείων Ρόδου και Πειραιά, θα πραγματοποιήσουν συναυλία αφιερωμένη σε Έλληνες Συνθέτες του 20ου αιώνα ερμηνεύοντας έργα για πιάνο.
Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: Το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια και μελωδίες της Μ. Ασίας με τη συμμετοχή της Ομάδας Παραδοσιακού Χορού του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.
Σάββατο 6 Απριλίου στις 20:30, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου: θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτική εκδήλωση με θέμα ««ΚΡΗΤΗ– ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ– ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ : Παράλληλα Μουσικά Μονοπάτια», με τραγούδια που μας ταξιδεύουν πάνω από την ανατολική Μεσόγειο. Συμμετέχουν: Ορχηστρικά και φωνητικά σύνολα των Μουσικών σχολείων Ρόδου και Πειραιά, καθώς και η ορχήστρα και οι χορευτικές ομάδες της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου.

Εκ της Διευθύνσεως.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου