Αθλητικά

Ποδηλασία: Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες των Διεθνών Αγώνων της Ρόδου

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση των δύο διεθνών ποδηλατικών αγώνων της Ρόδου από τους διοργανωτές Π.Ο Ροδήλιος και Sports Tours Hellas με την εκτελεστική εποπτεία της Rodos Cycling.
Συνδιοργανωτής και αμέριστος αρωγός είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με υποστηρικτές τον ΔΟΠΑΡ και το Επιμελητήριο Ρόδου.
Οι αγώνες μετά από αίτημα των διοργανωτών μεταφέρθηκαν τον Απρίλιο και θα πραγματοποιηθούν στις 4 Απριλίου σε απόσταση 192χλμ. και στις 8-11 Απριλίου 2021, σε μια συνολική απόσταση 470χλμ. με την προσθήκη ενός προλόγου μέσα στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας». Μια νέα καινοτομία με σκοπό την πρόσκληση των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ρόδου, ώστε να γνωρίσουν το άθλημα της ποδηλασίας μέσα από την συμμετοχή μεγάλων ομάδων του αθλήματος.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των αγώνων. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί η αμέριστη αρωγή της Περιφέρειας, η οποία θα πραγματοποιήσει rapid test στις αποστολές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση έχει δεχτεί μέχρι σήμερα 62 αιτήματα συμμετοχής ομάδων, με δικαίωμα να δεχτεί 25 από αυτές.
Σύμφωνα με τα παραπάνω οι διοργανωτές έχουν δεχτεί και έχουν κλείσει, από τον Νοέμβριο, ομάδες από χώρες, που εκτός των άλλων παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον για την Περιφέρεια, ως μέσον προβολής της μέσω των αγώνων. Έτσι υπάρχουν συμμετοχές από 4 Εθνικές Ομάδες, 7 κορυφαία κλαμπ, 13 Διηπειρωτικές και 2 Pro Tour επαγγελματικές.
Οι διοργανωτές οφείλουν, να ευχαριστήσουν τους δύο μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης Aegean Airlines και Mitsis Group of Hotels, για την υποστήριξη και την πίστη τους στην προσπάθεια για την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου