ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετ’ εμποδίων οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων – Ποια δρομολόγια ματαιώθηκαν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δεμένα πλοία στα λιμάνια

Συ­νε­χί­ζο­νται τα προ­βλή­μα­τα στις ακτο­πλοϊ­κές συ­γκοι­νω­νί­ες λόγω των ισχυ­ρών ανέ­μων που πνέ­ουν σε πολ­λές θα­λάσ­σιες πε­ριο­χές και φθά­νουν κατά τό­πους τα 8 με 9 μπο­φόρ.

Από τον Πει­ραιά δεν εκτε­λέ­στη­κε το από­γευ­μα το δρο­μο­λό­γιο του τα­χύ­πλο­ου κα­τα­μα­ράν Super Jet για Σέ­ρι­φο, Σίφνο, Μήλο, Φο­λέ­γαν­δρο Θήρα, Ιο.

Επί­σης δεν πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το δρο­μο­λό­γιο του επι­βα­τη­γού οχη­μα­τα­γω­γού πλοί­ου «Δια­γό­ρας» για Κα­βά­λα, Λήμνο, Μυ­τι­λή­νη, Χίο, Βαθύ, Φούρ­νοι, Αγ.Κή­ρυ­κο και Πάτμο.

Εξάλ­λου, τα προ­γραμ­μα­τι­σμέ­να δρο­μο­λό­γιά τους δεν εκτέ­λε­σαν τα επι­βα­τη­γά οχη­μα­τα­γω­γά πλοία «Πρέ­βε­λης» για Ρόδο, Χάλκη, Δια­φά­νι, Κάρ­πα­θο, Κάσο, Ανάφη Θήρα και «Νήσος Ρόδος» για Χίο και Μυ­τι­λή­νη.

Από το Λαύ­ριο δεν εκτε­λέ­στη­κε το απο­γευ­μα­τι­νό δρο­μο­λό­γιο για Κέα. Κλει­στές είναι επί­σης οι γραμ­μές Πέ­ρα­μα – Πα­λού­κια Σα­λα­μί­νας, Αρ­κί­τσα-Αι­δη­ψός, Πρί­νος Κα­βά­λα.

Οι επι­βά­τες που πρό­κει­ται σή­με­ρα να τα­ξι­δέ­ψουν καλό είναι πριν την ανα­χώ­ρη­σή τους να επι­κοι­νω­νούν με τα κατά τό­πους λι­με­ναρ­χεία και του­ρι­στι­κά πρα­κτο­ρεία για τυχόν αλ­λα­γές οι τρο­πο­ποι­ή­σεις των δρο­μο­λο­γί­ων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.