Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο από το Ιδρυμα «Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη» προς τον Βασ. Υψηλάντη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης δέχθηκε ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος « Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη» κ. Ευαγόρα Νικολάου για την συμβολή του στη λύση γραφειοκρατικών διαδικασιών σχετικά με τη διευθέτηση εκκρεμότητας του Οργανισμού του Ιδρύματος.

Ειδικότερα ο κ. Πρόεδρος του Ιδρύματος «Ιωάννης και Πάολα Νεστοριάδη», με επιστολή του τονίζει τα ακόλουθα:

«Αγαπητέ Βουλευτά κ. Βασίλη Υψηλάντη,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Ιωάννης και Πάολα Νεστορίδη» σας εκφράζω τις Θερμές μας ευχαριστίες για την προθυμία με την οποία συμβάλατε στην ολοκλήρωση γραφειοκρατικών διαδικασιών σχετικά με τη διευθέτηση εκκρεμότητας στον Οργανισμό του Ιδρύματος.

Είναι γνωστό ενδιαφέρον σας για το Ίδρυμα από τα πρώτα βήματα δημιουργίας του. Είμαστε σίγουροι ότι Θα έχουμε τη στήριξή σας και σε επόμενα στάδια της δύσκολης διαδικασίας ολοκλήρωσης του σημαντικού φιλανθρωπικού έργου που έχουμε αναλάβει.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου