ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνθηρες: Οι δηλώσεις του Κώστα Διάκου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΝΘΗΡΕΣ- ΔΙΑΚΟΥ

Την άποψη ότι η ομάδα του μέχρι στιγ­μής, τη­ρου­μέ­νων των ανα­λο­γιών, έχει μια καλή πα­ρου­σία στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Κα­τη­γο­ρί­ας, εξέ­φρα­σε με δη­λώ­σεις του ο πρό­ε­δρος των Παν­θή­ρων Κων­στα­ντί­νος Διά­κου.

Ανα­λυ­τι­κά οι δη­λώ­σεις του:

«Η πα­ρου­σία μας μέχρι στιγ­μής, τη­ρου­μέ­νων των ανα­λο­γιών, είναι πολύ καλή. Τα παι­διά που έχου­με στο ρό­στερ παί­ζουν για πρώτη φορά σε αν­δρι­κή κα­τη­γο­ρία και είναι πολύ δύ­σκο­λο να μπουν στο κλίμα από την μια στιγ­μή στην άλλη. Από εκεί που έπαι­ζαν στο Εφη­βι­κό, μπή­καν φέτος στα πολύ ‘’βαθιά’’, αλλά πα­ρό­λα αυτά τα κα­τα­φέρ­νουν μια χαρά. Θα μπο­ρού­σα­με να εί­χα­με πε­ρισ­σό­τε­ρους βαθ­μούς στο ενερ­γη­τι­κό μας αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας προ­βλη­μα­τί­ζει ιδιαί­τε­ρα, διότι αυτό που πραγ­μα­τι­κά μας εν­δια­φέ­ρει είναι να πά­ρουν παι­χνί­δια και εμπει­ρί­ες τα παι­διά. Αυτό άλ­λω­στε κά­νου­με σε κάθε παι­χνί­δι».

Ανα­φε­ρό­με­νος στις συν­θή­κες του πρω­τα­θλή­μα­τος, τό­νι­σε τα ακό­λου­θα:

«Είναι ένα δύ­σκο­λο πρω­τά­θλη­μα καθώς υπάρ­χουν ομά­δες οι οποί­ες χρη­σι­μο­ποιούν και με­γά­λους σε ηλι­κία πο­δο­σφαι­ρι­στές οι οποί­οι καμιά φορά παί­ζουν υπέρ­με­τρα δυ­να­τά. Επί­σης το γε­γο­νός ότι γί­νο­νται ορι­σμέ­να παι­χνί­δια σε χώμα δεν είναι και ό,τι κα­λύ­τε­ρο αλλά αντι­λαμ­βά­νο­μαι ότι δεν είναι εύ­κο­λο για κάθε ομάδα να έχει γή­πε­δο με συν­θε­τι­κό ή φυ­σι­κό χλο­ο­τά­πη­τα. Ξέρω ότι κι αυτές οι ομά­δες που έχουν χω­μά­τι­νο γή­πε­δο κά­νουν μια πολύ με­γά­λη προ­σπά­θεια. Είναι ση­μα­ντι­κό πά­ντως το ότι αρ­κε­τές νέες ομά­δες έχουν κάνει φέτος την εμ­φά­νι­σή τους στο πρω­τά­θλη­μα και χρη­σι­μο­ποιούν και αρ­κε­τούς νε­α­ρούς παί­κτες. Σε σχέση με τα προη­γού­με­να χρό­νια είναι φα­νε­ρό νο­μί­ζω ότι έχει ανέ­βει το επί­πε­δο του πρω­τα­θλή­μα­τος και για τον λόγο αυτό πε­ρισ­σό­τε­ρος κό­σμος πα­ρα­κο­λου­θεί τα παι­χνί­δια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.