Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Κηρύχθηκε γενική αργία για την προστασία των πολιτών και όχι για εκδρομές!

Παράκληση απευθύνει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος, για περιορισμό των μετακινήσεων , προκειμένου να μη εμποδίζεται η κυκλοφορία των μηχανημάτων για αποκατάσταση του οδικού δικτύου, αλλά και για την ασφάλεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει τα εξής:

“Εχουμε ζητήσει απο τους πολίτες να αποφύγουν κάθε μετακίνηση που δεν είναι απολύτως αναγκαία, για την ασφάλεια τους.
Απο τα ξημερώματα, στους δρόμους προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε το οδικό δίκτυο και συναντάμε ουρές απο αυτοκίνητα γεμάτα με οικογένειες και παιδιά!
Προφανώς γίνεται πολύ πιο δύσκολο το έργο των μηχανημάτων, αλλά το σπουδαιότερο είναι οτι κινούνται χωρίς αλυσίδες και κατάλληλα ελαστικά σε δρόμους που δεν είναι ασφαλείς για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Σήμερα, κηρύχθηκε Γενική Αργία για την προστασία των πολιτών και όχι για εκδρομές !
Παράκληση, να περιοριστούν οι μετακινήσεις έως την αποκατάσταση του οδικού δικτύου.
Δίνουμε μάχη σε δεκάδες νησιά για την αντιμετώπιση καταστάσεων που στα νησιά δεν έχουν προηγούμενο και η συνεργασία και κατανόηση των πολιτών είναι απαραίτητη.”

Σε άλλη ανάρτηση του ο Περιφερειάρχης αναφέρει τα εξής:

“Η δουλειά στο οδικό δίκτυο της Ρόδου, που το βράδυ δέχθηκε πολύ μεγάλες ποσότητες χιονιού, είναι συνεχής και δεκάδες μηχανήματα επιχειρούν προκειμένου να το καταστήσουν ασφαλές το συντομότερο δυνατόν. Σε όλα τα νησιά που επιχειρούμε, και είναι πολλά, προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις κρίσιμες υποδομές, προστατεύοντας με απόλυτη προτεραιότητα την ανθρώπινη ζωή.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μας και τους υπέροχους εθελοντές για την εξαιρετική δουλειά που συνεχίζουν να κάνουν”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου