Τοπικές Ειδήσεις

“Σχόλιο για τη στάση των άλλων πολιτικών δυνάμεων με αφορμή τις αθλιότητες Ψαρομπά”

Τις προηγούμενες ημέρες η άθλια δημοσίευση του αντιπροέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου προκάλεσε οργή και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Ενώ έχουν περάσει 5 ολόκληρες ημέρες η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ, δηλαδή τα κόμματα που στηρίζουν τις ηγεσίες στο ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου, δεν έχουν ακόμα καταδικάσει το γεγονός.

Σήμερα η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε μια ανακοίνωση που καταδικάζει τη… «λεκτική βία», χωρίς να καταδικάζει την ίδια τη δημοσίευση, το περιεχόμενό της και αυτόν που την έκανε, χωρίς να έχει καν αναφορά σε αυτήν!

Είναι υποχρεωμένοι να πάρουν θέση καθαρά χωρίς περιστροφές. Καταδικάζουν ναι ή όχι αυτή την αθλιότητα που δεν έχει καμία σχέση με το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα;

Τα κόμματα αυτά, πρέπει να απαντήσουν στους Ροδίτες, ιδιαίτερα στους ξενοδοχοϋπάλληλους, αν συμφωνούν με την απόφαση των δυνάμεων που οι ίδιοι στηρίζουν στο εργατικό κίνημα να διατηρήσουν τον συγκεκριμένο ως μέλος της Διοίκησης του μεγαλύτερου σωματείου της περιοχής, μετά την πράξη του.

Βεβαίως, όλοι ξέρουν ότι ούτε ήταν η πρώτη φορά, ούτε ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός από την πλειοψηφία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του Εργατικού Κέντρου που χρησιμοποιούν τέτοια χυδαία φρασεολογία.

Αντίθετα τους τελευταίους μήνες είχαμε απανωτά κρούσματα ακόμα και σε επίσημες ανακοινώσεις του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου. Η σιωπή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ όλο το προηγούμενο διάστημα, εξηγεί γιατί … «δυσκολεύονται» να πάρουν θέση και σε αυτή την περίπτωση.

Τέτοιες λογικές και φωνές τους βολεύουν για να συκοφαντούν τους αγώνες, την αμφισβήτηση της πολιτικής τους, ειδικά τώρα που έχει οδηγήσει εκατοντάδες οικογένειες σε πρωτόγνωρα επίπεδα ανέχειας. Οι εργαζόμενοι του νησιού πρέπει να πεισμώσουν από τέτοιες αθλιότητες, να μην αποδέχονται να τους εκπροσωπούν τέτοιες ηγεσίες.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας

Τομεακή Επιτροπή Νότιας Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου