Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Διαγόρας βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση ενός μεσοαμυντικού, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του «γηραιού» έχουν ξεχωρίσει στην αγορά κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις αθλητών, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συμφώνησαν προφορικά με έναν μεσοαμυντικό και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει, πριν να ανακοινώσουν και επίσημα την μετεγγραφή του.
Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει διαρρεύσει, προκειμένου οι «κυανέρυθροι» να αποφύγουν εμπλοκή άλλων συλλόγων στην διεκδίκησή του.
Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του «γηραιού» θα προσπαθήσουν να κλείσουν κι άλλη μετεγγραφή, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Στα αγωνιστικά
Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του «Καλλιπάτειρα» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Διαγόρα.
Ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσαν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο ο «γηραιός» θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Φοίβο Κρεμαστής.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού είναι ο Δημήτρης Θεοδωράκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο και ξεκίνησε θεραπείες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ