Ειδήσεις

1.500 ευρώ από το Ι.Σ. Νιάρχος στους 4.600 γιατρούς, νοσηλευτές και καθαριστές νοσοκομείων

Έμπρακτο ευχαριστώ από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε πάνω από 4.600 πρωταγωνιστές στην μάχη της πανδημίας του κορονοϊού. Θα διαθέσει συνολικά το ποσό των 6,9 εκατ. ευρώ

Με ανακοίνωση του σήμερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) έκανε γνωστό ότι προχωράει σε μία ιδιαίτερα γενναία προσφορά προς τους βασικούς πρωταγιστές στην πρόσφατη μάχη της χώρας κάτα της επέκτασης του κορονοϊού. Το Ίδρυμα προσφέρει το ποσό των 6,9 εκατ. ευρώ ισόποσα στους πάνω από 4.600 (σ.σ. περίπου 1,500 ευρώ στον καθένα) σε νοσηλευτές, γιατρούς και εργαζόμενους στην καθαριότητα σε ΜΕΘ και κλινικές νοσηλείας των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19.

Η ανακοίνωση του Ιδρύματος ΙΣΝ

Eπιστρέφουμε σταδιακά σε μια κανονικότητα, σχεδιάζοντας με επιφυλακτικότητα το μέλλον. Οι προηγούμενοι μήνες κύλησαν για τους περισσότερους από εμάς σε μια πρωτόγνωρη και περίεργη κατάσταση. Για κάποιους οι συνθήκες που αντιμετώπισαν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές, καθώς έθεταν τη ζωή τους καθημερινά σε κίνδυνο, για να φροντίσουν, από διαφορετικό ρόλο ο καθένας, ασθενείς που νοσηλεύονταν με σοβαρά συμπτώματα του COVID-19. Πρόκειται για κάθε νοσηλευτή και νοσηλεύτρια, ιατρό και εργαζόμενο καθαρισμού στην πρώτη γραμμή σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και κλινικές νοσηλείας των νοσοκομείων αναφοράς για τον COVID-19 ανά την Ελλάδα. Όλοι αυτοί, πάνω από 4.600 στο σύνολο, αποτελούν, λόγω του πολύτιμου έργου που προσέφεραν και προσφέρουν με αυτοθυσία, ένα από τα πρώτα και βασικά μελήματα του ΙΣΝ, στην ευρύτερη προσπάθειά του να στηρίξει την Ελλάδα και τους πολίτες της, κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετά. Το ΙΣΝ, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους, προσφέρει τιμητική ενίσχυση, σε όλους, συνολικού ύψους $7.5 εκατομμυρίων (€6,9 εκατομμυρίων).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου