Το Σάββατο 27 Μαΐου στο «Βενετόκλειο» θα διεξαχθεί το Rodos Kids – Training Meeting, με τον ΓΑΟ Ταεκβοντο Κολοσσός Ρόδου να συμμετέχει με 51 παιδιά.
Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Με 51 Κολοσσάκια θα λάβει μέρος ο σύλλογος μας το Σάββατο 27-5-2023 στο Rodos Kids – Training Meeting το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο ‘’Βενετοκλείου’’.
Καλή επιτυχία σε όλους τους μικρούς αθλητές μας και ευχόμαστε να το διασκεδάσουν».

































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.